В Николаеве «по телефону» хотят согласовать торговлю на не введенной в эксплуатацию Серой площади

09.12.2019
1429
В Николаеве «по телефону» хотят согласовать торговлю на не введенной в эксплуатацию Серой площади

В Николаеве при помощи голосования «в телефонном режиме» хотят согласовать размещение торговых павильонов и аттракционов на не введенной в эксплуатацию и, по сути, являющейся стойплошадкой, главной площади города, которую из-за цвета плитки называют Серой.

Об этом на своей странице в «Фейсбук» сообщил член исполкома Николаевского горсовета, адвокат Владимир Тимошин.

«Вновь телефонный режим!!!!!

Предвижу критику в мой адрес, но у меня возникает вопрос: Соборная площадь введена в эксплуатацию или нет? Если не введена, и не передана городу, то может ли город, в лице Исполкома или Совета, распоряжаться, как то: давать разрешение на установку торговых точек? Монтаж и эксплуатацию катка? Давать поручение ДЖКХ на установку на площади биотуалетов? Ограничивать движение т/с? И т.д. Напомню, на Исполкоме я задал вопрос мэру относительно того, кто дал разрешение закатать в плитку часть улицы Лягина, и получил ответ, что площадь нам не сдана, поэтому разбираться будем после ввода в эксплуатацию. Сегодня, в телефонном режиме, Сенкевич предлагает легализовать все то, что уже монтируется на площади», - написал Тимошин.

Он также разместил текст проекта решения исполкома, которое предлагают согласовать в телефонном режиме. Согласно документу, «узаконить» увеселительные заведения на площади хотят уже с завтрашнего дня — 10 декабря.

Про підготовку та проведення святкових заходів до Дня Святого Миколая, новорічних та Різдвяних свят у м. Миколаєві у 2019-2020 роках на території Соборної площі та прилеглій до неї території

З метою підготовки та проведення святкових заходів до Дня Святого Миколая та новорічних і Різдвяних свят у м. Миколаєві у 2019-2020 роках на території Соборної площі та прилеглій до неї території, враховуючи результати розгляду конкурсних пропозицій по організації функціонування атракціонів, ярмаркового містечка та ковзанки під час новорічних свят, рішення про прийняття пропозиції товариства з обмеженою відповідальністю «Атракціон-Інвест» (протокол засідання організаційного комітету з підготовки та проведення святкових заходів до Дня Святого Миколая та новорічних і Різдвяних свят у м. Миколаєві від 22.11.2019), відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві, затверджених рішенням міської ради від 16.05.2013 № 28/10, керуючись ст.ст. 30, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

ВИРІШИВ:

1. Організатору функціонування розважальних об’єктів та виставкового ярмарку – товариству з обмеженою відповідальністю «Атракціон-Інвест» під час проведення святкових заходів до Дня Святого Миколая, новорічних та Різдвяних свят у м. Миколаєві у 2019-2020 роках на території Соборної площі та прилеглій до неї території:
1.1. Забезпечити розміщення та функціонування атракціонів, ярмаркового містечка та ковзанки з 10.12.2019 до 19.01.2020 в межах схеми проведення святкових заходів, згідно з конкурсними пропозиціями та правилами щодо їх безпечної експлуатації.
1.2. Забезпечити дотримання Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві, затверджених рішенням міської ради від 16.05.2013 № 28/10, під час підготовки та проведення святкових заходів на території Соборної площі та прилеглій до неї території, а також відновлення порушеного благоустрою.
1.3. Забезпечити укладення договорів на вивіз твердих побутових відходів та прибирання території.
1.4. Забезпечити встановлення та функціонування належної кількості біотуалетів.
2. Департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради та адміністрації Центрального району Миколаївської міської ради здійснювати контроль за дотриманням в належному санітарному стані території Соборної площі та прилеглої до неї території.
3. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради посилити оперативну готовність сил та засобів для оперативного реагування у разі виникнення надзвичайних подій і ситуацій під час проведення святкових заходів до Дня Святого Миколая, новорічних та Різдвяних свят у м. Миколаєві у 2019-2020 роках на території Соборної площі та прилеглій до неї території.
4. Департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради забезпечити реєстрацію декларації про режим роботи об’єктів, поданої організатором функціонування розважальних об’єктів та виставкового ярмарку, а саме товариству з обмеженою відповідальністю «Атракціон-Інвест».
5. Рекомендувати Головному управлінню Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області посилити пожежну безпеку під час проведення святкових заходів до Дня Святого Миколая, новорічних та Різдвяних свят у м. Миколаєві у 2019-2020 роках на території Соборної площі та прилеглій до неї території.
6. Рекомендувати Головному управлінню Національної поліції в Миколаївській області посилити заходи із забезпечення громадського порядку під час проведення святкових заходів до Дня Святого Миколая, новорічних та Різдвяних свят у м. Миколаєві у 2019-2020 роках на території Соборної площі та прилеглій до неї території.
7. Суб’єктам господарювання, які беруть участь в організації святкових заходів до Дня Святого Миколая, новорічних та Різдвяних свят у м. Миколаєві та здійснюють підприємницьку діяльність на території Соборної площі та прилеглій до неї території, утриматись від продажу алкогольних напоїв.
8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Криленка В.І., заступників міського голови відповідно до розподілу обов’язків, голову адміністрації Центрального району Миколаївської міської ради Березу О.Д.

Міський голова О. СЄНКЕВИЧ

Источник: novosti-n.org

Новости дня

Читайте еще

Автогражданка и ДГО: как можно сэкономить на страховках?
По статистике Министерстве внутренних дел в Украине, в среднем, каждые три минуты происходит ДТП. Последствия любой аварии - поиски виноватой стороны и дорогостоящий ремонт автомобилей-участников аварии. Чтобы решение подобных дорожных форс-мажоров проходил...
22.09.2021
3554
«Благодаря таким людям мы живем»: жители Николаева выразили признательность промышленнику Дерипаске за медцентр, который спас более тысячи жизней
Николаевские журналисты собрали реальные истории людей, которых вернули к жизни врачи Медицинского центра для лечения внебольничной пневмониеи.Врачи и спасенные ими люди стали настоящими героями украинских СМИ, как и уникальный медцентр Николаева. «За...
07.09.2021
7590
В Николаеве открывается настоящий РОБОПАРК
На огромной территории площадью 1000м2 в ТЦ «МОЙ ДОМ» будут собраны самые современные роботы со всего мира. Вашему вниманию будут представлены саме современные и не обычные роботы со всего мира: Робот- аниматроник в обличии великого Элвиса Пресли, исполнит свои лучшие...
07.09.2021
5932
«Вирус не исчезает, он мутирует» — врач рассказала, как Дерипаска помогает антиковидному госпиталю отразить третью волну пандемии
Николаевский антиковидный госпиталь собирается дать отпор новой армии противников – штаммам «Дельта», «Лямбда» и «британскому». Об этом в интервью журналистам рассказала Людмила Пихтерева, заведующая инфекционным госпиталем при городской больнице №5. Она отметила...
05.08.2021
6752

Новости партнеров

Вверх