Обращение председателя Николаевской облгосадминистрации Александра Стадника

01.10.2020
912
Обращение председателя Николаевской облгосадминистрации Александра Стадника

Глава Николаевской областной государственной администрации Александр Стадник опубликовал обращение по поводу стремительного распространения коронавирусной инфекции на территории области.

Обращение размещено на сайте Николаевской ОГА.

Доброго дня всім! Я хочу звернутися до всіх керівників державних підприємств, до керівників великих підприємств, приватного бізнесу у сфері послуг для населення: ресторани, кафе, клуби, магазини тощо, до перевізників, які надають послуги з перевезення населення в Миколаєві та в Миколаївській області. Також до мерів міст Миколаєва, Вознесенська, Южноукраїнська, Первомайська, Очакова, голів районних державних адміністрацій та голів ОТГ.

Я рекомендую Вам бути відповідальними перед людьми!!!

Увімкніться!!! Це не жарти!!!

Хочу звернути Вашу увагу на статистику захворюваності й на те, як дотримуються правил карантину в Миколаївській області! А це ще не пізня осінь і навіть не зима, коли ризик захворювання зросте через грип, ГРВІ та інших вірусних захворювань, які здатні погіршити ситуацію.

Що з вами відбувається? Або ви забули про здоров'я наших людей ??? Або це неважливо? Ви усі поринули у передвиборчі перегони та ігноруєте всі правила карантину, не звертаючи увагу на ситуацію, яка погіршується кожен день!!!!

Де ваша громадянська позиція??? Де турбота про людей!!! Або боротьба за владу дорожча за здоров'я і життя наших співвітчизників???

Ви абсолютно недооцінюєте ситуацію!!!!!
Відкрийте очі!!!
Подивіться на те, як правил карантину взагалі ніхто не дотримується!

Кого ви обманюєте? Коли говорите мені, що все дотримується і контролюється, то просто подивіться навколо та зніміть нарешті рожеві окуляри!!!

Масові заходи, в магазинах, в кафе, в транспорті та інших місцях дозвілля майже всі люди ходять без масок, дистанції немає, як і не має контролю!!!

Що потрібно зробити, щоб Ви вже почули?!
Це COVID-19 !!! Небезпечна інфекція, і вона забирає життя. Життя наших з вами людей, а це чиїсь батьки, мами, папи, бабусі, дідусі та діти!!!

Комусь пощастить і він перехворіє в легкій формі, а комусь, на жаль, так не пощастить. Ми повинні з вами робити все для того, аби не допустити масовості захворювання на COVID-19!!!

Підкреслюю, ВСЕ, що від нас і не від нас залежить! Захистити наших з вами людей, навіть, якщо вони цього не розуміють і не оцінять. Але з часом розуміння прийде, ми всі однакові, ми люди та маємо в першу чергу об'єднуватися, піклуватися один про одного!!!

Знайте! Кожен хворий і померла людина – це наша відповідальність!!! Підкреслюю, НАША З ВАМИ!

Звертаюся до керівників правоохоронних органів Миколаївської області!!!

Відреагуйте на те, як «дотримуються» правил карантину! Рекомендую посилити контроль і відповідальність за порушення!!!

Всі, хто усвідомлює серйозність ситуації, мене зрозуміють!!!

Голова Миколаївської облдержадміністрації Олександр Стаднік

Источник: Новости N

Новости дня

Читайте еще

Автогражданка и ДГО: как можно сэкономить на страховках?
По статистике Министерстве внутренних дел в Украине, в среднем, каждые три минуты происходит ДТП. Последствия любой аварии - поиски виноватой стороны и дорогостоящий ремонт автомобилей-участников аварии. Чтобы решение подобных дорожных форс-мажоров проходил...
22.09.2021
3554
«Благодаря таким людям мы живем»: жители Николаева выразили признательность промышленнику Дерипаске за медцентр, который спас более тысячи жизней
Николаевские журналисты собрали реальные истории людей, которых вернули к жизни врачи Медицинского центра для лечения внебольничной пневмониеи.Врачи и спасенные ими люди стали настоящими героями украинских СМИ, как и уникальный медцентр Николаева. «За...
07.09.2021
7586
В Николаеве открывается настоящий РОБОПАРК
На огромной территории площадью 1000м2 в ТЦ «МОЙ ДОМ» будут собраны самые современные роботы со всего мира. Вашему вниманию будут представлены саме современные и не обычные роботы со всего мира: Робот- аниматроник в обличии великого Элвиса Пресли, исполнит свои лучшие...
07.09.2021
5932
«Вирус не исчезает, он мутирует» — врач рассказала, как Дерипаска помогает антиковидному госпиталю отразить третью волну пандемии
Николаевский антиковидный госпиталь собирается дать отпор новой армии противников – штаммам «Дельта», «Лямбда» и «британскому». Об этом в интервью журналистам рассказала Людмила Пихтерева, заведующая инфекционным госпиталем при городской больнице №5. Она отметила...
05.08.2021
6751

Новости партнеров

Вверх