«Не бойтесь ошибаться - будьте настоящими» - известные николаевцы рассказали о своих «факапы» на пути к успеху

23.06.2019
2685
«Не бойтесь ошибаться - будьте настоящими» - известные николаевцы рассказали о своих «факапы» на пути к успеху

В Николаеве прошло студенческое мероприятие «Я ошибаюсь».

В сообщении Отдела информационного обеспечения Департапента городского головы говорится:.

В концерт-холі «Юність» зібралися відомі бізнесмени, топ-менеджери та відомі люди різних професій, які у своїх виступах підтверджують - не треба боятися помилок, вони тільки допомагають рухатися вперед. Організатори заходу - студенти УАЛ Миколаїв. За основу взяли популярний у світі формат Fuck-Up Night - глобальний рух, який виник у 2012 році в Мексиці.

Зазвичай це 10-15-хвилинні спічі лідерів, щира правда про життєві фіаско, іронія над собою. Головна мета таких зустрічей - мотивувати інших на власному прикладі.

З промовою до присутніх звернулися міський голова Олександр Сєнкевич, бізнесмени Шаміль Малачієв та Дмитро Суслов, фотограф Кирило Ахтимович, івент-менеджерка Лариса Ярова, військовий психолог Андрій Козінчук, наймолодша лауреатка "Top 30 Under 30 by Kyiv Post" Яна Панфілова. Першим спікером виступила Яна Панфілова - дівчина з ВІЛ-позитивним статусом. Вона розповіла про свою історію життя: момент, коли вперше дізналась про захворювання, спілкування з однолітками, дискримінацію у суспільстві та відсутність адекватного інформування у школі на цю тематику.

- Мама попросила не розповідати про це нікому, тому що люди з недовірою ставляться до таких, як я. Але мені хотілося поділитися з іншими, шукала підтримки. Я написала пост у Фейсбуці, де відкрито розповіла про свій статус. Йдучи до школи, я навіть думала про те, що мене будуть ненавидіти і можуть побити. Згодом разом з однодумцями Яна Панфілова заснувала молодіжну організацію Teenergizer - онлайн платформу, де молодь має змогу спілкуватись один з одним, шукати однодумців, ставити незручні питання. Спільнота об'єднує не тільки підлітків в Україні, а й країни Східної Європи та Центральної Азії.

Міський голова Олександр Сєнкевич розповів про своє дитинство, захоплення юності та життєві ситуації, з яких було винесено цінний досвід.

- Вірте у свої сили і працюйте. Перші кроки до успіху завжди будуть складними і, можливо, навіть лякатимуть. Але слід пам'ятати: не існує ідеальних людей. І не помиляється ніколи лише та людина, яка нічого не робить, - зазначив керівник міста.

На шляху до своїх мрій мер порадив не забувати і про реальне життя, про тих, хто знаходиться поруч - рідних і близьких.

- У дитинстві я був бешкетником та завдавав багато клопоту своїй сім'ї. Зараз жалкую, що не приділяв рідним належної уваги. Ми всі повинні пам'ятати, що нашим батькам та коханим людям нічого не треба від нас, тільки щоб ми були здорові. Частіше дзвоніть мамі, спілкуйтесь з дітьми, адже час плине дуже швидко, - зазначив Олександр Сєнкевич.

 

 

Шаміль Малачієв розповів про три роки роботи в Лондоні, впродовж яких він завалив перспективні стартапи, зокрема - перспективний проєкт мобільного додатку.

Бізнесмен зазначив, що успіх вимагає великих зусиль. Тому слід сконцентруватись на досягненні конкретної мети, використовуючи свій час ефективно і продуктивно. Цікавими історіями також поділилися Дмитро Суслов, Кирило Ахтимович, Лариса Ярова та військовий психолог Андрій Козінчук.

У підсумку вони зазначили, що будь-який, навіть самий провальний проект може містити в собі чудовий оптимістичний висновок, і змінити рух в потрібному напрямку. Для розуміння цього потрібно сформувати в собі правильне відношення до своїх невдач.

Новости дня

Читайте еще

Автогражданка и ДГО: как можно сэкономить на страховках?
По статистике Министерстве внутренних дел в Украине, в среднем, каждые три минуты происходит ДТП. Последствия любой аварии - поиски виноватой стороны и дорогостоящий ремонт автомобилей-участников аварии. Чтобы решение подобных дорожных форс-мажоров проходил...
22.09.2021
3564
«Благодаря таким людям мы живем»: жители Николаева выразили признательность промышленнику Дерипаске за медцентр, который спас более тысячи жизней
Николаевские журналисты собрали реальные истории людей, которых вернули к жизни врачи Медицинского центра для лечения внебольничной пневмониеи.Врачи и спасенные ими люди стали настоящими героями украинских СМИ, как и уникальный медцентр Николаева. «За...
07.09.2021
7646
В Николаеве открывается настоящий РОБОПАРК
На огромной территории площадью 1000м2 в ТЦ «МОЙ ДОМ» будут собраны самые современные роботы со всего мира. Вашему вниманию будут представлены саме современные и не обычные роботы со всего мира: Робот- аниматроник в обличии великого Элвиса Пресли, исполнит свои лучшие...
07.09.2021
5940
«Вирус не исчезает, он мутирует» — врач рассказала, как Дерипаска помогает антиковидному госпиталю отразить третью волну пандемии
Николаевский антиковидный госпиталь собирается дать отпор новой армии противников – штаммам «Дельта», «Лямбда» и «британскому». Об этом в интервью журналистам рассказала Людмила Пихтерева, заведующая инфекционным госпиталем при городской больнице №5. Она отметила...
05.08.2021
6761

Новости партнеров

Вверх