В Николаеве открыли очередной пункт приема документов для оформления биометрических паспортов

04.04.2019
1239
В Николаеве открыли очередной пункт приема документов для оформления биометрических паспортов

В подразделении Центра предоставления административных услуг в Ингульскому районе заработал сервис по оформлению иностранных биометрических паспортов.

В сообщении Отдела информационного обеспечения Департамента городского головы говорится:

Приємну новину миколаївцям та гостям міста повідомив директор департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради Дмитро Лазарєв під час презентації нової робочої станції на першому поверсі будівлі адміністрації району (проспект Богоявленський, 1).

Найбільш запитуваною адміністративною послугою можуть скористатися як мешканці Миколаєва, так і будь-хто з гостей нашого міста, незалежно від реєстрації місця проживання. Щоб отримати послугу, можна записатися до електронної черги на офіційному сайті Державної міграційної служби. Графік роботи сервісу – з 9 до 17 години (понеділок – п’ятниця).

- Чим більше у Миколаєві працюватиме підрозділів з оформлення документів для виїзду за кордон, тим краще ми задовольнятимемо високий попит городян, - відзначив Дмитро Лазарєв.

Володимир Іванов, начальник управління Державної міграційної служби у Миколаєві, додав, що відкриття чергового об’єкту надання адмінпослуг - дуже позитивний момент у житті міста, у роботі міграційної служби.

- Ми йдемо шляхом наближення адміністративних послуг до громадянина. Дуже приємно, що мешканцям Інгульського району відтепер буде зручніше отримувати послугу. Політика міграційної служби полягає в тому, що спектр послуг має бути щонайбільший. Громадяни не повинні витрачати на це багато часу. Певен, що така можливість незабаром буде і в кожній сільській громаді, - сказав Володимир Іванов.

На запитання щодо подальшого вдосконалення надання адміністративних послуг громадянам, директор ДНАПу поінформував, що на даний час одним з пріоритетних завдань фахівців департаменту є організація допуску до Реєстру територіальної громади міста Миколаєва.

- Ми прагнемо якнайскоріше відправити «на полицю» довідку форми №3. Це дозволить позбавитися масових черг, з якими ми й досі стикаємося, дасть можливість органам юстиції, нотаріату, поліції та судовій гілці влади самостійно брати з цього реєстру всі необхідні дані. Це ж стосується реєстру виборців та військового обліку призовників, - сказав Дмитро Лазарєв.

Керівник повідомив, що технічні випробування вже проведено, і реєстр територіальної громади Миколаєва успішно синхронізовано з Єдиним державним демографічним реєстром.

Новости дня

Читайте еще

Автогражданка и ДГО: как можно сэкономить на страховках?
По статистике Министерстве внутренних дел в Украине, в среднем, каждые три минуты происходит ДТП. Последствия любой аварии - поиски виноватой стороны и дорогостоящий ремонт автомобилей-участников аварии. Чтобы решение подобных дорожных форс-мажоров проходил...
22.09.2021
3605
«Благодаря таким людям мы живем»: жители Николаева выразили признательность промышленнику Дерипаске за медцентр, который спас более тысячи жизней
Николаевские журналисты собрали реальные истории людей, которых вернули к жизни врачи Медицинского центра для лечения внебольничной пневмониеи.Врачи и спасенные ими люди стали настоящими героями украинских СМИ, как и уникальный медцентр Николаева. «За...
07.09.2021
7854
В Николаеве открывается настоящий РОБОПАРК
На огромной территории площадью 1000м2 в ТЦ «МОЙ ДОМ» будут собраны самые современные роботы со всего мира. Вашему вниманию будут представлены саме современные и не обычные роботы со всего мира: Робот- аниматроник в обличии великого Элвиса Пресли, исполнит свои лучшие...
07.09.2021
6007
«Вирус не исчезает, он мутирует» — врач рассказала, как Дерипаска помогает антиковидному госпиталю отразить третью волну пандемии
Николаевский антиковидный госпиталь собирается дать отпор новой армии противников – штаммам «Дельта», «Лямбда» и «британскому». Об этом в интервью журналистам рассказала Людмила Пихтерева, заведующая инфекционным госпиталем при городской больнице №5. Она отметила...
05.08.2021
6809

Новости партнеров

Вверх