«Святкуймо Водохреща безпечно!»: николаевские спасатели готовы к выполнению заданий, связанных с празднованием Крещения

17.01.2019
866
«Святкуймо Водохреща безпечно!»: николаевские спасатели готовы к выполнению заданий, связанных с празднованием Крещения

В Николаеве сотрудники ГСЧС провели тренировку по спасению людей на воде и льду.

В сообщении ГУ ГСЧС Украины в Николаевской области говорится:

       Кожного дня в м. Миколаєві та області рятувальники Головного управління ДСНС України у Миколаївській області проводять заходи для забезпечення святкування Водохреща без надзвичайних подій.    

       Так, 16 січня, співробітники аварійно рятувального загону спеціального призначення, державних пожежно-рятувальних частин Заводського району району м. Миколаєва, Братського, Кривоозерського районів області відточували навички порятунку людей на воді та льоду.

        Також, при залученні катеру на повітряній подушці Tornado, який використовується, як на воді, так і льоду, суші, водійський склад тренувався керувати плавзасобом та діяти у разі отримання сигналу про те, що людина провалилась під кригу.

       Фельдшер та рятувальник, які чекали на березі відразу надали першу допомогу постраждалому.

       Слід нагадати, що громадянам, які вирішили занурюватись вперше, необхідно заздалегідь проконсультуватись з лікарем, щоб не завдати шкоди своєму здоров`ю.

        Батькам, які купаються з дітьми, пильнувати їх , як під час обряду, так і при знаходженні біля води, не залишаючи без нагляду.

       Після купання необхідно розтертись рушником, вдягнути сухий одяг, тепле взуття і випити гарячого чаю. Обираючи місце, врахуйте поради рятувальників та напередодні ознайомтесь з адресами, де за безпекою будуть пильнувати співробітники екстрених служб.

Смотрите видео на канале «MYKOLAIV DSNS» в YouTube 

 

ГУ ГСЧС Украины в Николаевской области информирует:

       16 січня інспекторським складом Головного управління ДСНС України у Миколаївській області проведено низку заходів, спрямованих на недопущення травматизму й загибелі людей на водних об’єктах.

        Так, фахівці ДСНС пройшли вздовж берегової лінії в Інгульському, Корабельному, Заводському районах м. Миколаєва.

         Рятувальники спілкувались із городянами про безпечне відвідування заледенілих водойм.

         Проінформовані отримали рекомендації про безпеку купання під час Водохреща, дізнались як не стати заручниками крижаної води та отримали інформаційні листівки.

Шановні громадяни!

      Пам’ятайте, вода не пробачає помилок, у разі екстреної ситуації звертайтеся за номером Служби порятунку 101!

               До відома мешканців та гостей м. Миколаєва!

19 січня для забезпечення безпеки людей на водних об’єктах підрозділами Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.

Смотрите видео на канале «MYKOLAIV DSNS» в YouTube

Новости дня

Читайте еще

Ехал вернуть "золотой батон" - николаевца с оружием задержали у Рады
Мужчина из  Николаевской области, задержанный в пятницу, 22 января в правительственном квартале с оружием, рассказал, что ехал в Раду, «вернуть украденное у нашей страны». Отвечая на вопросы полицейских о причинах визита, он...
24.01.2021
898
Николаевский зоопарк закрыли на карантин
В соответствии с Приказом Управления по вопросам культуры и охраны культурного наследия Николаевского городского совета № 119 от 21.12.2020 “О мерах по предупреждению распространения острой респираторной болезни COVID-19, вызванной коронавируса SARS-CoV-2” с...
01.01.2021
1683
Николаевский облсовет хочет обратиться к Президенту из-за повышения тарифа на отопление
Глава Николаевского облсовета Анна Замазеева созывает депутатов на внеочередную сессию из-за поднятия тарифа на отопление. Об этом она сообщила на своей странице в Facebook. Анна Замазеева рассказала, что к ней обратились депутаты областного совета,...
29.12.2020
904
На Николаевщине нашли поле, усеянное снарядами
Пиротехники аварийно-спасательного отряда специального назначения Главного управления ГСЧС Украины в Николаевской области уничтожили 40 взрывоопасных предметов. Три снаряда мужчина обнаружил во время проведения земельных работ в поле за пгт. Врадиевка. Специалисты ГСЧС...
26.12.2020
749

Новости партнеров

Вверх